QuickNet - Domänauktion till förmån för Gatans lag och Ungdomsbussen

Domänauktion till förmån för Gatans lag och Ungdomsbussen

Vi på QuickNet har ett antal domäner vi inte längre använder i vår verksamhet. För att ge domänerna nytt liv auktionerar vi nu ut dem och skänker oavkortat alla pengar till välgörenhetsprojekten ungdomsbussen och gatans lag i Västerås.

Auktion

Logga in

Registrera

Glömt lösenord?

QuickNet

Nära, trygg, personlig

Gatans Lag i Västerås

Gatans Lag arbetar för att besegra hemlöshet, missbruk, kriminalitet och socialt utanförskap genom fotboll.

Gatans Lag erbjuder fotbollsgemenskap till hemlösa och missbrukande personer samt människor som lever i socialt utanförskap. Genom att delta aktivt under Gatans lags träningar, turneringar och läger får spelarna ett ökat ansvarstagande, rutiner och kontinuitet i tillvaron, bättre fysisk hälsa och ett utökat socialt nätverk.

Varje år anordnar den internationella föreningen Homeless World Cup fotbolls-VM för hemlösa, där Gatans lag representerar Sverige. Turneringen är en mötesplats för hemlösa människor, men framförallt är möjligheten att representera sitt land under ett världsmästerskap något att se fram emot och kämpa för. Fotbolls-VM för hemlösa påverkar spelarnas liv även efter det att turneringen är över. Sex månader efter det att 381 spelare spelade VM i Köpenhamn 2007 rapporterade 93 procent att de funnit ny motivation i livet. 83 procent hade återupptagit eller utvecklat nya sociala relationer, 71 procent spelade fotboll regelbundet och 31 procent hade tagit itu med sitt drog- och/ eller alkoholmissbruk.

Läs mer om gatans lag